καλής ποιότητας Diode Laser Hair Μηχάνημα αφαίρεσης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Diode Laser Hair Μηχάνημα αφαίρεσης για τις πωλήσεις
Πρέπει να συνεργαστώ με αυτήν την επιχείρηση από το 2015, όπως τη μηχανή λέιζερ διόδων, γρήγορα και την καταπληκτική εργασία τους που κάνει πραγματικά!

—— Ροσάριο Barroso

Είναι συμπαθητικό να εργαστεί με Erick, αγόρασα δύο μηχανές από τον, είναι πολύ χρήσιμος στις μηχανές:) θα τοποθετήσει τη διαταγή σε αυτήν την επιχείρηση πάλι!!!

—— Venessa Χ.

Ακόμα πιστός σε GYHS μετά από 3 έτη. Η μηχανή λέιζερ αποτελεσματική ικανοποιεί τους πελάτες μου πολύ καλά! Θα πάει στη συνεργασία με τους!!

—— Leslie moore

Είμαι Online Chat Now

Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.

1 2 3
Beijing GYHS Technology Co.,Ltd. Beijing GYHS Technology Co.,Ltd. Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.
γραμμή παραγωγής Εργοστάσιο εικόνα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : GYHS
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~100
Ετήσιες πωλήσεις : 4,500,000-60,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

GYHS ιδρύθηκε το 2009 στο Πεκίνο, δύο νέοι μηχανικοί δύναμης που εργάστηκαν σκληρά στο εργοστάσιο εξοπλισμού ομορφιάς, βλέπει μια τεράστια εμπορική ευκαιρία στην παραγωγή των ελαφριών μηχανών ομορφιάς, άφησαν την κόσμιη εργασία τους εκείνη τη στιγμή, και είδρυσαν την επιχείρηση GYHS το 2009, Πεκίνο.

 

2011

Η δερματοστιξία και το eyeline φρυδιών ήταν δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών, ο ανεφοδιασμός του μίνι λέιζερ αφαίρεσης δερματοστιξιών υπερβαίνει την απαίτηση, με την καυτή πώληση του λέιζερ ND yag, πήραμε έναν γρήγορο αναπτυσσόμαστε και η αύξηση, το εργαστήριο επεκτάθηκε, η επίσημη γραμμή παραγωγής βρέθηκε.

 

2012

Με να αναπτυχθούμε της αγοράς ομορφιάς, πολλών μηχανών όπως IPL, Elight, τη δημιουργία κοιλότητας, το κλασματικό CO2 κ.λπ. δημοφιλή στην αγορά, έχουμε επεκταθεί και η σειρά παραγωγής μας και χτίζουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με 10 συν την εμπορική επιχείρηση, γινόμαστε η κατασκευή OEM/ODM τους.

 

2014

Με την αύξηση των διαταγών, έχουμε κινήσει και χτίζουμε ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο, η δεύτερη γραμμή παραγωγής διαμορφώθηκε, και οι υπάλληλοι ήταν χρόνοι διπλασίων από πριν.

 

2015

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις έχουν την κατασκευή το εμπορικό σήμα τους, οι πελάτες έχουν εκφράσει στο εμπορικό σήμα περισσότερο, όχι μόνο τα προϊόντα. Η επιχείρησή μας έχει πραγματοποιήσει αυτό, και χτίζει το πρώτο διεθνές τμήμα πωλήσεών μας, τα προϊόντα που αρχίζουν εξαγόμενος στο εξωτερικό από μας.

 

2016

Η υπηρεσία OEM/ODM όλο και περισσότερο δημοφιλής μεταξύ των διανομέων, του απλού σχεδίου των μηχανών να μην ικανοποιήσει τις απαιτήσεις άλλο, του τμήματος Ε&Α και της επιχείρησης κλάδων μας καθιερώθηκε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing GYHS Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sophie

Τηλ.:: 86-10-13141125350

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)